το σχολείο μας

το σχολείο μας στο Δημητρίτσι Σερρών
το σχολείο μας στο Δημητρίτσι Σερρών

Το Δημοτικό Σχολείο Δημητριτσίου βρίσκεται στο χωριό Δημητρίτσι του νομού Σερρών. Το Δημητρίτσι ανήκει στην επαρχία Βισαλτίας, απέχει 22 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών και είναι έδρα του Δήμου Βισαλτίας.

Το Δημοτικό Σχολείο Δημητριτσίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στο αρχείο μας, κτίστηκε το 1930. Το 1965 έγινε ανακαίνιση και συμπλήρωση τριών αιθουσών. Το 1968 έγινε προσθήκη μιας αίθουσας και το 1982 ακολούθησε προσθήκη γραφείου εκπαιδευτικών. Σήμερα το Δημοτικό Σχολείο φιλοξενεί μαθητές από οχτώ Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Βισαλτίας. (Αμπέλους, Δημητρίτσι, Λυγαριά,Σησαμιά,Αγία Παρασκευή, Νικόκλεια, Βέργη και Τριανταφυλλιά). Κατά το τρέχον σχολικό έτος (2008-09) έχει 75 μαθητές.

 Περισσότερες πληροφορίες για το σχολείο μας στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Δημητριτσίου

 http://dim-dimitr.ser.sch.gr

τηλέφωνο σχολείου Δημητριτσίου  23220 61204

Πληροφορίες για το Α΄Δημοτικό Σχολείο Λατσιών με το οποίο συνεργαστήκαμε για το έργο «μια σταγόνα ταξιδεύει» στην ιστοσελίδα http://www.schools.ac.cy/latsia-a-dim/ 

 

Α΄Δημοτικό Σχολείο Λατσιών Κύπρου

Α΄Δημοτικό Σχολείο Λατσιών Κύπρου

Σχόλια

  1. Αγαπητέ κύριε Ζαπρούδη, δεν ήθελα να περιμένω «αδιάβαστη», την ημέρα της συνάντησής μου με του μαθητές του σχολίου. Έτσι, ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα όλα τούτα τα ενδιαφέροντα και χάρηκα διπλά. Πείτε στα παιδιά οτι ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά. Μέχρι τότε, εύχομαι σε όλους, καλά να ξεκινήσει το 2010 και δημιουργικά να κυλήσει.

    Ελένη Τσιάλτα

  2. Αγαπητέ κύριε Ζαπρούδη θέλω ειλικρινά να συγχαρώ εσάς, τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου σας για τη συμμετοχή σας, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, στο πρόγραμμα eTwinning.
    Σας αξίζει κάθε διάκριση ως επιβράβευση όχι μόνο για τη συμμετοχή αλλά και για τον πρωτότυπο και χαριτωμένο τρόπο μέσα από τον οποίο η σχολική κοινότητα με κέφι και μεράκι προσέγγισε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της λειψυδρίας και της μόλυνσης του νερού.
    Συγχαρητήρια ανήκουν και στην ομάδα της Κύπρου.
    Με εκτίμηση
    Κυριακή Καραμανώλη-Κελίδου
    Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής
    Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης

  3. Κύριε διευθυντά,

    Δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την θαυμάσια δουλειά του σχολείου σας.
    Όπως γνωρίζετε στην Παγκόσμια Ημέρα του Νερού 22-3 κάθε έτους ο φορέας μας τιμά το σχολείο που έχει δουλέψει το θέμα του νερού.
    Για την Σχολική περίοδο 2008-2009 είστε το τιμώμενο σχολείο.
    Σας παρακαλούμε στείλτε μας το mail σας για να σας στείλουμε την επίσημη επιστολή και το δίπλωμα.
    Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες με θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα
    Θα ήταν χαρά μας να ενταχθείτε στο Δίκτυο των σχολείων της UNESCO
    Μ εκτίμηση
    Καίτη Εμμανουηλιδου
    Πρόεδρος
    6932755008


Σχολιάστε